Rabu, 28 Mei 2008

Real plot 'surprise' Hleb swoop

Real Madrid head coach Bernd Schuster hopes to secure the services of Arsenal's Alexander Hleb after overcoming the initial surprise of his availability.


Midfielder Hleb is expected to leave Emirates Stadium this summer after his agent confirmed that he has struggled to adapt to life in the capital since moving to North London from Stuttgart in 2005.


Serie A side Internazionale were thought to be leading the race for Hleb's signature, however Real boss Schuster has confirmed the club's intention to land the Belarusian - who has struck 10 goals in his three years with The Gunners.


"There are a couple of positions that we can improve and that needs to be strengthened to have the necessary balance," Schuster told AS.


"Over the past two months we have had a plan and we know what we want, but now Hleb has been added.


"We did not know he could leave Arsenal but in recent days it has been more positive. We were surprised that he might leave there."

Diarra tells Wenger to 'move on'

Portsmouth's Lassana Diarra has hit back at Arsenal manager Arsene Wenger's claims that he 'panicked' over his decision to leave Emirates Stadium.

Diarra joined Pompey in the January transfer window just four months after he signed for The Gunners from Chelsea.

Wenger recently questioned the midfielder's decision to depart Arsenal for the South Coast, insisting he would have eventually given him a run in the first team had he bided his time.

But France international Diarra has blasted his former boss, accusing him of dwelling on the past.

"I really can't understand why Mr Wenger is choosing to make such a fuss over me again," Diarra said in News of the World.

"Why does he not move on? He speaks about me more than when I was there. It's a very strange one."

CARELESSNESS

Diarra also took a swipe at Mathieu Flamini's departure to Milan, adding: "Perhaps to lose one French international midfielder may be regarded as misfortune. To lose two looks like carelessness.

"Do you really think I would leave a side like Chelsea to join Arsenal if certain promises were not made? I did not panic but wanted to play as promised.

"Portsmouth winning the FA Cup has more than justified my decision to make the move from Arsenal back in January."

Ahad, 11 Mei 2008

Premier League : Sunderland v Arsenal + Berita Panas!!!

Barclays Premier League
Ahad, 11.05.2008, 10 pm
Stadium of Light

Tempat ketiga di dalam liga sudah menjadi milik Arsenal, tetapi mampukah skuad muda kendalian Arsene Wenger menjadikan pungutan tiga mata penuh di Stadium of Light bagi memastikan penutup musim 2008/09 sesuatu yang membanggakan?

Kehilangan beberapa tonggak utama memberikan laluan kepada beberapa pemain-pemain daripada liga simpanan bergabung bersama skuad utama menentang skuad kendalian Roy Keane iaitu antara lagenda pasukan Manchester United.

Antara pemain yang tidak dapat diturunkan atas sebab kecederaan dan penggantungan adalah Fabregas, Sagna, Almunia, Hleb, v. Persie, Diaby, Flamini, Rosicky dan Eduardo.

Kemungkinan besar kelibat Mark Randall dan Kieran Gibbs ke dalam skuad setelah selesai sesi pinjaman dari pasukan divisyen 1 akan kelihatan di padang pada Ahad ini.

Sesuatu yang amat mengecewakan, tiada live dari pihak Astro. So, cuba-cubalah cari link sopcast dari website luar. Maaf tidak dapat membantu sebab aku dalam perjalanan pulang ke kampung halaman.

POSSIBILITY FORMATION

Goal Keeper : Lukasz Fabianski
Center Defend : William Gallas and Alex Song
Side Defend : Kolo Toure and Gael Clichy
Center Midfielder : Denilson and Gilberto
Ring Wing : Emmanuel Eboue
Left Wing : Theo Walcott
Striker : Nicklas Bendtner and Emmanuel Adebayor

Substitute :
Jens Lehmann, Philippe Sanderos, Justin Hoyte, Johan Djourou, Mark Randall, Kieran Gibbs

BERITA PANAS!!!

Sorry aku kurang aktif dua tiga hari ni dan mungkin juga agak lama selepas ini disebabkan internet rumah aku kena potong dan balik ke kampung halaman. So masa untuk spend ke cc tu agak kurang tapi aku cuba sedaya upaya untuk aktifkan diri...

Kehilangan Flamini ke AC Milan sememangnya merencatkan perancangan Arsene Wenger bagi musim hadapan. Kemungkinan besar Arsenal mungkin juga kehilangan tunggak penting iaitu Alexandre Hleb setelah agennya telah berunding bersama pihak Inter Milan tanpa pengetahuan Arsenal dan Wenger akan mengemukakan laporan kepada FIFA. Situasi ini hampir sama yang berlaku sewaktu penghijrahan Ashley Cole ke Chelsea.

Menurut beberapa fakta yang boleh dipercayai, agen Hleb cuba membeli kontrak Hleb selama 2 tahun tetapi pihak Arsenal tidak menyetujuinya. Setiap pemain mempunyai kebolehan membeli kontrak sekiranya dia sudah bersama mana-mana pasukan selama tiga tahun. Kemungkinan ini membuatkan kita mungkin kehilangan Hleb sekiranya pihak Arsenal mahu menjual kontrak tersebut tetapi Arsene berkeras tidak mahu menjual kontraknya, maka dia akan bersama Arsenal sehingga tamat kontraknya.

Antara spekulasi lain adalah tawaran Emmanuel Adebayor oleh Barcelona bernilai $80000 seminggu tetapi dia secara terbuka mengatakan itu semua adalah tidak benar dan dia mahu bersama Arsenal lagi. Antara pemain lain yang cuba dipancing adalah Cesc Fabregas oleh Real Madrid tetapi dia masih lagi setia untuk bersama Arsenal. Sementara itu, Bacary Sagna baru sahaja menambahkan kontraknya bersama Arsenal bagi 4 musim akan datang dan Fabianski akan menjadi penjaga gol no 2 setelah persaraan Lehmann dari Arsenal. Wenger juga tidak mahu membeli mana-mana penjaga gawang bagi musim hadapan maka Mannone dari skuad simpanan akan memikul tugas sebagai penjaga gol ketiga Arsenal.

Samir Nasri, Makoun, Schweinteiger, Martesacker, Thierry Henry, Obefomi Martins, Karem Benzema, Frank Ribery, Niko Kranjar, Ben Arfa, Robinho, Quaresma, Michael Johnson dan Gareth Barry antara tumpuan untuk menjadi skuad Arsenal bagi musim depan. Sekiranya Hleb keluar sudah pasti Wenger akan melaburkan sebanyak mungkin bagi memastikan pasukan musim depan lebih mantap. Apa yang lebih membuatkan perbelanjaan pemain bagi musim depan lebih bagus adalah kesudian pihak pengurusan Arsenal memgeluarkan wang yang diperlukan Wenger bagi memantapkan pasukan untuk meraih gelaran di musim hadapan.

Tapi harus diingat, bakat-bakat muda dari pasukan simpanan seperti Nacer Barazite, Mark Randall, Carlos Vela, Jack Wilshere, Norvieltd, Kieran Gibbs, Mannone dan Fran Merida berkemungkinan besar akan diserapkan ke dalam skuad utama. Berita yang sudah pasti mengembirakan bagi penyokong Arsenal adalah Eduardo da Silva akan berada di dalam skuad lebih awal dari tempoh yang dijangkakan tetapi Tomas Rosicky yang masih lagi menjalani proses pemulihan akan terlepas aksi bersama Republik Chech bagi kejohanan Euro kali ini.

Isnin, 5 Mei 2008

Happy Birthday Fabregas + Farewell To Lehmann + Premier League : Arsenal v Everton - Report

HAPPY BIRTHDAY CESC FABREGAS
Semalam (4/5/08) cukup usianya 21 tahun. Kejayaan memenangi PFA Young Player sesuatu yang amat membanggakan bagi Arsenal dan peminat.

Walaupun usianya masih lagi muda, keupayaanya menjadi tonggak utama Arsenal dan membantu Arsenal menjadi pasukan yang dihormati pada musim ini.

Dengan barisan pemain muda yang berkualiti sememangnya membuat pasukan lain memandang tinggi kemampuan Arsenal di musim hadapan.

Kariernya bermula di akademi Barcelona, sebelum Arsene Wenger menyuntingnya seawal usia 15 tahun lagi. Beliau merupakan pemain termuda mendapat cap antarabangsa bagi Sepanyol, pemain dan penjaring termuda di dalam EPL.

The Cesc Fabregas TV Shows yang merupakan rancangan dari penaja Nike ke atasnya menjadikannya antara ikon baru bagi Nike dan rancangan ini masih lagi dalam proses pembikinan.

Semoga Fabregas akan berjaya di dalam kariernya dan rancangan tv nya. All the best CESC!!!

FAREWELL FOR JENS LEHMANN

Merupakan tunjang utama kesebelasan utama sewaktu zaman invincibles dengan 49 perlawanan liga tanpa kalah merupakan anda detik terbaik bagi kariernya.

Pernah dinobatkan dua tahun berturut-turut sebagai penjaga gol terbaik Eropah, Jens Lehmann antara penjaga gol lagenda Arsenal yang setaraf dengan David Seaman.

Musim ini, kesilapannya di awal musim dan kecederaannya meletakkannya dibangku simpanan setelah Manuel Almunia menunjukkan peningkatan yang mendadak.

Beliau yang dikenali sebagai seorang yang agak tegas dan professional dengan tugasnya, akan mengakhiri kariernya bersama Arsenal musim ini.

Usianya telah menjangkau 39 tahun dan perlawanan semalam adalah perlawanan terakhirnya di Emirates dan kemungkinan besar beliau akan bermain menentang Sunderland pada aksi terakhirnya bersama Arsenal.

Aksi terakhirnya sebagai penjaga gol dapat disaksikan pada aksi Euro 2008 akan datang dan dia akan beraksi bersama skuad Jerman.

Mungkin selepas ini beliau akan menjalani kursus kejurulatihan di bahagian penjaga gol dan aku amat berharap sekiranya dia kembali ke Arsenal untuk membantu bahagian penjaga gol.

Terima kasih Jens Lehmann, jasamu akan dikenang selamanya!!!

MATCH REPORT

Bosan, tidak cukup kreatif, tiada idea dan mensia-siakan peluang. Itu yang mampu aku perkatakan. Maaf cakap, aku sampai menguap tengok game ni. Takde bezanya macam aku layan game Liga Malaysia..hehe

Nasib baik la Bendtner skor, kalau tak, lagi sakit hati... Bahagian pertahanan sahaja yang aku rasakan bermain dengan baik terutamanya Gallas, Song, Clichy, Toure dan Fabianski. Denilson dan Gilberto nampak OK.

Separuh masa pertama nampak Denilson bermain dengan baik tetapi separuh masa kedua agak mengecewakan. Gilberto lebih baik di separuh masa kedua.

Mungkin ketiadaan Fabregas yang tidak diturunkan atas sebab kecederaan ankle yang terpaksa merehatkannya sehingga tamat musim menampakkan kekurangan idea di bahagian hadapan. Dia tidak akan beraksi menentang Sunderland, tetapi akan beraksi bersama Sepanyol.

Penyerang utama iaitu Adebayor dan Eboue nampak seperti kali pertama beraksi bersama Arsenal. Aku berharap perlawanan menentang Sunderland menjanjikan aksi lebih menarik. Adios!

Ahad, 4 Mei 2008

Jack Wilshere, You Must Watch!!!

video

Premier League : Arsenal v Everton


Barclays Premier League
Ahad, 4.5.2008, 8.25 pm
Emirates Stadium

Perlawanan terakhir Arsenal di Emirates musim ini menemukan lawan dari Merseyside iaitu Everton. Everton yang berkedudukan ke lima liga bukanlah lawan yang mudah.

Everton yang agak terumbang-ambing kebelakangan ini telah mendapatkan tiket ke liga juara-juara Eropah manakala Arsenal yang mendapatkan rentak kemenangan tetapi gagal untuk mencabar kejuaraan liga yang hanyaditentukan antara Manchester United dan Chelsea.

Arsenal yang kehilangan enam pemain iaitu Alexander Hleb (suspended), Tomas Rosicky (hamstring), Robin van Persie (thigh), Eduardo (broken leg), Diaby (thigh), Manuel Almunia (thumb) dan Bacary Sagna (ankle) akan menggunakan formasi yang sama menentang Derby.

Rumours : Players and Jersey for Next Season

POSSIBILITY IN:

1. THIERRY HENRY (FC BARCELONA)

The former Arsenal captain and the legend of the club is the one that had been discussed among the Arsenal fans for his comeback to London.

Henry only one season at Nou Camp and now look uncomfortable with his new team.

His ambition to win Champions League had denied by Manchester United on semi final last week.

Arsenal manager, Arsene Wenger said in official website that he never say never over Henry to comeback is strongly means that Henry will wear no 14 again for Arsenal this summer.

And Henry also had been linked with others Premier League club, but he said he just want to play for Arsenal if he back to England. So, what you think guys?

2. GARETH BARRY (ASTON VILLA)

The English and the captain of Aston Villa had been linked with Liverpool and Arsenal for this summer.

Most peoples said that he is the most suitable man to replace Matthieu Flamini if he join other club.

Barry that having a successful career at Villa and regularly pairing with Steven Gerrard for England team maybe the best partnership for Fabregas for next season.

The price of him is around 15 million look too 'expensive' for Wenger and I don't think Wenger will spend too much money because Arsenal still have Gilberto and Denilson in center midfield.

3. RICARDO QUARESMA (FC PORTO)

His skill, dribble and the way he control the ball had impressed many peoples and maybe Wenger too.

He got an experience, maturity and mobile player, so maybe the best transfer for Arsenal this summer.

Having a nightmare season with Porto FC this season especially the problem with the club, he could be left Porto for this summer.

He had been linked with Arsenal and other clubs for past season but he didn't prepare to left Porto, so he had denied it.

But for this summer, he state that he is ready for play with other club and he is strongly linked with Gunners.

So I hope it could be yes, because the 'fragile' of Rosicky had caused a problem on left side winger.

4. ROBINHO (REAL MADRID CF)

This Brazilian are likely to move from Santiago Bernebau when lost his first start in Real Madrid squad after Bernd Schuster take over Fabio Capello job.

Small, fast, clever, good controlling ball, passion, dribble and young is the best combination that he had to attract many manager to put him on their team.

He can play on left side winger and can be a second striker so he maybe a best solution for Arsenal while Tomas Rosicky having a rehabilition process at Chech.

I wonder if he at Arsenal, maybe opponent defender player will having a red card because want to make sure he can't play well.

5. MICHAEL JOHNSON (MANCHESTER CITY)

Young!!! Only 20 years old. In this age, he could be the one that Wenger need. And the bonus he is English.

The numbers of foreign player in every team had been discussed by UEFA and Arsenal having in a problem with this debate.

Only two English player on this squad (Theo Walcott and Justin Hoyte) and this situation will push Wenger to sign in at least one English player for this summer.

Reserves and youth Arsenal was conquered by English player but their average is 14-18 years old.

So before they get mature enough to play with first squad, maybe Wenger must spend the money to close FA mouth for a while.

The main problem with English player, they are too expensive. That's why Wenger choose foreign player that cheaper than English. Could Johnson pairing with Fabregas for next season? 30% yes!!

POSSIBILITY OUT:

1. MATTHIEU FLAMINI

This season is the best season of him in Arsenal squad and he had being in the heart of all Arsenal fans.

The full commitment by him with a wonderful pairing with Cesc Fabregas is the main succesful of Arsenal this season.

The pairing reminded Arsene Wenger to the partnership of Patrick Vieira and Emmanuel Petit but this pair is more physical while Flamini and Cesc looked more creative.

Flamini not in a good situation for past few season but Wenger had adviced with him to stay in Arsenal and fight back his place in squad.

This summer his contract with squad is over but the deadline about the contract will be discuss this Monday.

All Arsenal fans hope he will stay in Emirates and he is strongly linked with AC Milan to replace Gennaro Gattuso.

2. ALEXANDER HLEB

The creative Arsenal flank player, Alexander Hleb had been linked with Inter Milan and Barcelona for this summer transfer plans.

The discussion between Hleb agent and Inter Milan forced an anger of Arsene Wenger because unfailed to contact with club first and Wenger will report it to FIFA.

Hleb still have two years contract with Arsenal and Wenger want Hleb to stay in Emirates.

Talk to media about Hleb rumours to Inter Milan, he had reminded to other clubs that Hleb is not for sale.

So, don't dream to get him for this summer because Hleb is belong to Arsenal!!!

3. EMMANUEL EBOUE


This season he has a new job. From a full back he change his possesion to a right wing because the arriving Bacary Sagna.

The interested by Barcelona FC had shocking most Arsenal fans because this is first year he play at this position.

He have a good run but he must improve more on his cross. Most of fans like his former position but the shining play by Sagna had caused him a danger position in Arsenal.

Maybe it is too early to judge about his ability to comfort in this position. The rumour I think not force him out from London because Wenger want to keep the team together.

HOME KIT FOR NEXT SEASON
















Could this be our next home kit? Look good!!!

Khamis, 1 Mei 2008

Fabregas TV Shows, Chill!!!

No Need Mr. Nice Guys

video

Mindgames

video